Fotografie Blok 1

Voor wie: Deze cursus is voor iedereen met een instelbare digitale camera. De camera is instelbaar op AV (Canon)  A (andere merken)  & TV (Canon) S (andere merken) & M stand en alle merken camera’s zijn van harte welkom.
Ervaring: Voor blok 1 is geen enkele ervaring vereist, heb je al enige ervaring dan heb je de keuze om de moeilijke huiswerk opdracht te doen. Er is dus voldoende te leren voor de beginnende en de meer gevorderde fotograaf.

Hoeveel lessen: Dit eerste blok bestaat uit 3 lessen, waar je de techniek leert toepassen.Van hieruit kunnen we verder werken naar creatieve foto’s. Die een goede compositie hebben en scherp zijn op de plaatsen die jij wil. De totale cursus bestaat uit 3 blokken, in 3 blokken leer je welke instelling wanneer te gebruiken.Je fotografeert na deze cursus niet meer op de automatische stand.
Tijd: De avond lessen zijn van 19.30 – 22.00 uur en de middag lessen zijn van 13.30 – 16.00 uur.

Wat ga je leren in blok 1 De camera zelf instellen je leert je camera beter kennen je krijgt veel informatie over je eigen camera. Welke instelling wanneer te gebruiken en je snapt dan waarom sommige foto’s altijd mislukten. Goede en juiste kennis van instellingen is de basis voor een goede foto Je krijgt leuke huiswerk opdrachten die je kennis van de fotografie snel vergroten. We gaan nader in op o.a.: Sluitertijd, diafragma, ISO, standpunt, scherpstelling en beweging. In 3 dagdelen leer je in kleine groepen de basiskennis van de fotografie. De cursus bestaat uit 1 theorie avond en 2 avonden praktijk afgewisseld met theorie.

Heb je een nieuwe camera of zijn je foto’s net niet wat je ervan verwacht had. Of wil je gewoon mooiere foto’s maken dan is deze cursus  zeer geschikt voor jou.

Aanmelden blok 1 Fotografie cursus

Kies een dagdeel

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring
Ik ga akkoord met met opslaan van mijn naam- adres- camera-en -emailgegevens door Foto Gea Veenstra.  Foto Gea Veenstra gebruikt deze gegevens uitsluitend intern en verstrekt deze niet aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt om met u te kunnen communiceren en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.Er kunnen foto’s gemaakt worden tijdens de workshops en cursussen deze worden voor website en sociale media gebruikt.

Heb je geen bevestigings e-mail  ontvangen stuur dan een e-mail naar fotoveenstra@gmail.com

DATA BLOK 1

In september 2019 starten er weer nieuwe cursussen blok 1

Maandagavond

Of

Dinsdagavond

Of

Woensdagmiddag

 

 

 

 

 

Meer info: Tel: 0516-858028
Of mail naar info@fotogeaveenstra.nl
Je kan je opgeven voor deze cursussen via het formulier op deze pagina.
.Meer info vindt je ook op mijn Facebook pagina

Pin It on Pinterest

Share This