Ontwikkel jouw Fotografie   

Welkom bij deze op maat gemaakte fotografiecursus, waar we jouw passie en vaardigheden naar nieuwe hoogtes tillen! Dit is een 1-op-1 fotografie- en/of Photoshop-training

Ontdek jouw fotografie-passie in een halfjaar durende privécursus!

Samen smeden we op dag één een plan en er volgen dan 5 inspirerende workshops. In 6 intensieve dagdelen werken we samen aan jouw doelen. Tussen de workshops door krijg je opdrachten om je fotografische skills te verbeteren, daar krijg je feedback op, voor maximale begeleiding.  Of je nu een beginner bent, een gevorderde of je kennis wilt opfrissen, met een camera en de wil om te groeien, ben je van harte welkom. Schrijf je in voor een half jaar vol fotografische avonturen en behaal je doelen!

Voor wie is deze privécursus geschikt?
Voor iedereen met een liefde voor fotografie die zich verder wil ontwikkelen. Je kan starten als je nog geen ervaring hebt maar ook als je je wil ontwikkelen in een bepaalde richting. 
We plannen de datums zo in dat er ruimte en tijd is tussen de lessen. Een mix van fotografie onderwerpen of een mix van fotografie met Photoshop en/of Lightroom het kan allemaal.

Til je werk naar een hoger niveau

Jou wens is om te groeien als fotograaf! Misschien heb je er al je werk van gemaakt. Maar je ziet zelf niet goed wat je zou kunnen verbeteren aan je werk, of weet niet goed hoe je dit aan moet te pakken.

Waar liggen de mogelijkheden en kansen om jezelf te verbeteren. Je zoekt iemand die met een frisse blik naar jouw werk kijkt en je helpt om te groeien als fotograaf.

Verbeter je foto skills

Overweeg je om je ‘skills’ als fotograaf verder te ontwikkelen? Wil je wel eens weten hoe je je foto intenser kan maken met de juiste nabewerking?

Je foto’s of de compositie net even wat spannender of juist rustiger maken? Je kan me alles vragen tijdens onze sessies. Deze zijn er om jou te laten groeien in je werk als fotograaf.

Word blij van je eigen foto’s

Je kan veel meer dan je denkt

Waar ligt jouw kracht

Maak meters in de fotografie!

In dit 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag om jouw fotografie skills uit te breiden, grenzen verleggen en kennis te vergaren. Het mooie is dat dit traject volledig naar jouw wensen kan worden vormgegeven.

Of je nu droomt van landschapsfotografie, portretfotografie, dierenfotografie, sportfotografie, natuurfotografie, huisdier fotografie, macrofotografie, architectuur-, vastgoed-/interieurfotografie, infrarood fotografie, ICM fotografie, bedrijfsfotografie, rouwfotografie of straatfotografie, ik heb alles in huis om je te begeleiden. En als je een beetje of juist heel veel Photoshop of Lightroom wilt toevoegen om je doelen te bereiken, sta ik klaar om je te ondersteunen.

Laat je passie bloeien en jouw creativiteit de vrije loop. Dit traject is jouw reis, en ik ben hier om je te begeleiden op de weg naar fotografisch succes! 📷

l
 • 30 jaar ervaring in fotografie & 20 jaar ervaring met Photoshop.
 • Vakfotografie diploma
 • Al 10 jaar geef ik met veel plezier workshops & cursussen 
 • Jarenlang foto`s gemaakt voor websites, kranten & magazines
 • Het materiaal of merk vind ik niet zo belangrijk, wat je er mee kan vind ik veel belangrijker
 • Je kan mee doen met een spiegelreflex-, systeem- of compact camera
 • De diepte induiken dat is we gaan doen
 • Je hoeft het niet alleen te doen 
 • Uitleg houd ik graag zo simpel mogelijk en mijn feedback is altijd opbouwend en positief
 • Als gediplomeerd vakfotograaf beantwoord ik al je vragen

In het kort

 • 6 Maanden lang werken aan je skills
 • We starten in Haulerwijk en maken daar het plan voor het komende half jaar (dag 1) 
 • Vijf dagdelen een privé workshop (+/- 3.5 à 4 uur)  en diverse opdrachten (dag 2 t/m 6) 
 • Feedback op je huiswerk tussen de workshops door.
 • Fotografie van zonsondergang tot Photoshop van paardensport tot landschapsfotografie, van marketing tot portret fotografie,  alles is mogelijk.
 • Zowel voor de echte beginner als voor de ver gevorderde fotograaf stippelen we een op maat gemaakt programma uit. 

Voor €1500,-  incl. btw, kun je deelnemen aan een op maat gemaakte 6-maanden fotografietraject.
En begin je reis naar fotografisch succes!

Verleg Je Fotografische Grenzen

Aanmelden ontwikkel jouw fotografie

0516-858028

Foto Gea Veenstra, Kerkstraat 18 , 8433LJ Haulerwijk

info@fotogeaveenstra.nl

Copyright © 2023Foto Gea Veenstra. All Rights Reserved.

Pin It on Pinterest

Share This