Adobe Lightroom Classic

 💻📸 Ontdek Lightroom Classic: Een Creatieve en Krachtige Fotobewerker!

Waarom Lightroom Classic? Dit programma is niet alleen geweldig, maar wordt soms als ingewikkeld gezien. Maar geen zorgen, ik help je in slechts twee avonden de zeer uitgebreide basis te begrijpen en je weg te vinden in dit fantastische programma! We lopen in deze cursus de bibliotheek en de ontwikkel module helemaal door. 

🌟 Waarom is Lightroom Classic leuk? Het stelt je in staat om je foto’s te transformeren en te verbeteren met een breed scala aan tools en creatieve mogelijkheden. Van kleuraanpassingen tot het verfijnen van details, je creativiteit kent geen grenzen! 

🤔 Waarom vinden mensen het ingewikkeld? Voor velen lijkt de interface misschien overweldigend. Maar in deze cursus laat ik je zien hoe gebruiksvriendelijk en krachtig Lightroom Classic eigenlijk is!

📷 Wat kun je ermee? Lightroom Classic biedt o.a. de mogelijkheid om grote series RAW-foto’s in één keer netjes af te werken en ook in 1x op te slaan als JPG. Kleuren, witbalans, uitsnede, onscherpte aanbrengen en nog veel meer afwerk mogelijkheden. Met een gestroomlijnde workflow kun je snel en efficiënt aanpassingen maken en je foto’s organiseren.
Je kan heel gemakkelijk van Lightroom naar Photoshop en weer terug maar ook met maskers werken kan nu in Lightroom. Het maskeren van LR is zo handig en makkelijk te gebruiken ook in combinatie met verlopen. 

Hoe goed en makkelijk is LR om mee te leren werken? Deze cursus van twee avonden helpt je de zeer uitgebreide mogelijkheden te begrijpen, zodat je al snel vertrouwd bent met het programma en je vaardigheden kunt ontwikkelen! Het is een programma waar je snel mee leert werken zowel in de bibliotheek als in de ontwikkel modus. 

Schrijf je in en ontdek hoe eenvoudig en krachtig Lightroom Classic kan zijn!
💻 Ik werk ook hier met een klein groepje! Vol is Vol! 

Datums:
Zaterdagmiddag 3 & 10 februari Vol Geboekt!
OF
Dinsdagavond 23 april & 7 mei Vol Geboekt!

Tijd:  19.30 – 21.45 uur
Waar: Foto Gea Veenstra, Kerkstraat 18 Haulerwijk

Incl. Koffie/thee en een PDF met de lesstof 

Kosten: € 159.-
Wat breng je mee naar de cursus: Laptop met daarop Adobe Lightroom Classic (oudere versies van Lightroom kunnen ook meedoen)
Lightroom Classic kun je ook downloaden in de Creative Cloud als je een abonnement hebt voor Lightroom & Photoshop. 

Deze cursus is gemaakt voor Lightroom Classic, je kan hier een abonnement voor nemen bij Adobe.
Je krijgt het mooie programma Photoshop dan ook bij dit abonnement. 
Kies de versie PS & LR 20 GB, dan betaal je €12.09 per maand, zie het plaatje hieronder. 
Je kan ook met een oudere versie van Lightroom meedoen met deze cursus. Maar wil je de nieuwste opties in Lightroom dan vind je dat in het abonnement van Adobe.

Wat klanten zeggen:
Review van Alle

Ik heb bij Gea de cursus Lightroom Classic gevolgd in twee avonden. Gezellige groep mensen bij elkaar die een passie delen. Ik was de enige man in het gezelschap maar dat deerde me niet. De cursus is zeer compleet te noemen en na twee avonden kun je alles met je RAW en JPEG foto’s doen wat je maar wilt. Prettige uitleg en als er vragen zijn worden die vakkundig beantwoord. Kortom, een aanrader om aan deel te nemen. Als  je meer uit je foto’s wilt halen is dit een must. Kijk ook hier rond voor andere cursussen.

Review van Tea

Dank je wel Gea, voor je enthousiaste en deskundige begeleiding bij onze cursus. Mooie locatie heb je voor deze workshops. Blij met jouw uitleg, en de praktische informatie die je elke week naar ons op stuurde, wat ik nu fijn kan blijven gebruiken als naslagwerk. Ontzettend veel geleerd van jou tijdens de cursus Lightroom/Photoshop.

 

Aanmelden Lightroom Classic

Besturingssysteem laptop

Kies je datum

Privacy verklaring & algemene voorwaarden

0516-858028

Foto Gea Veenstra, Kerkstraat 18 , 8433LJ Haulerwijk

info@fotogeaveenstra.nl

Copyright © 2024Foto Gea Veenstra. All Rights Reserved.

Pin It on Pinterest

Share This